Pupă, mă, ca lumea fata!

 

The real lover is the man who can thrill you by kissing your forehead or smiling into your eyes or just staring into space.”

― Marilyn Monroe

În timp ce citeam articolul ăsta pe blogul lui Grapefruits şi în mare datorită imaginii care însoţea articolul, m-a lovit inspiraţia să scriu despre ceva ce  mai încercasem să abordez de vreo două- trei ori în trecut, dar  care mi se părea un subiect prea sensibil, datorită minţii mele pline de idei cu conotaţii subiective, ce nu trebuiau sub nici o formă să iasă afară sau să fie percepute ca nişte idei cu subînţeles.

Povestea spune că îl vezi pe el, mascul alfa, rupt din lună şi din stele , care-ţi dă (sau nu) târcoale.  Mai nou când intri într-o relaţie, nu mai te întreabă : Tu , vrei să fii iubita mea au ba? Nu. Acuma se apropie de tine şi te pupă şi trebuie să stai acolo  cuminte, să nu te mişti şi să închizi ochii. Cel puţin aşa am auzit eu.  Sunt şi semne prevestitoare, căci un băiat care se respectă nu sare direct pe tine să te bage în toţi sperieţii şi să-şi mai ia şi una în mufarină. Nu, te lasă o vreme să te acomodezi cu ideea. Cu cât sunt mai ladies man , cu atât sunt mai finuţi şi mai discreţi şi ştiu exact unde să lovească pentru un rezultat garantat. Evident, nimeni nu pleacă în război neînarmat. Buun,cum ziceam,  l-ai văzut pe el, masculul alfa, şi numai uitându-te la el, simţi cum te apucă nebunia. Vrei mai mult, mai repede. Săracu, dacă-i mai timid, se tot fofileşte, se tot înfoaie, se tot desfoaie, dar de pupat nu te pupă. Până te pupă.  Şi după aia sunt două scenarii posibile:

a) Pupă bine. Pupă atât de bine că ţi se înmoaie picioarele

b) Nu pupă bine. And that’s when things get awkward.

De obicei primul sărut e întotdeauna stângaci, timid şi neextraordinar. Da, dar dacă dupa ce repeţi, tot la B) rămâi, ce-i de făcut? Să-l minţi? Te simţi vinovată la un moment dat. Cum zicea Grapefruits cu sexul, aşa-i şi cu pupatul, la un moment dat ajungi să eviţi, că ai senzaţia că nu-ţi mai trebuie sau nu-i pentru tine.  Ce-i ironic e că, cu cât ţie nu-ţi place cu atât el vrea mai mult. Şi ai prelua iniţiativa dacă nu s-ar lipi de buzele tale ca ventuza . Degeaba tot încerci să le mişti după cum vrei tu,  că-s paralizate, tot cum vrea el face. Apoi stai circa cinci minute aşa, respirând dacă poţi, în timp ce el exersează mişcarea centrifugă cu limba ta, fără să-ţi provoace vreun fascicul de plăcere. Când se termină, respiri uşurată şi nu aştepţi cu încântare următorul schimb de salivă. Speri că poate data viitoare o să fie mai bine, deşi ai mai zis asta de vreo câteva ori. El , evident, habar n-are ce gândelti tu. Uneori, nu mai rezişti şi îi spui : ” Pisi, hai să facem aşa, că nu-mi place”. Sau mormăi. Zadarnic, 30 de secunde mai tarziu, tot cum vrea el face.

Întotdeauna am trăit cu impresia că dacă nu prestează bine pe verticală, nici pe orizontală nu-i strălucit. Nu ştiu dacă-s de vină revistele sau discuţiile , atât cu fete de vârsta mea, cât şi cu oameni trecuţi de vârsta mea de ceva timp, dar cred c-ar trebui ridicată la rangul de lege.  Mai citeam în reviste vechi, în pauze, la paginile de helpline (că acolo puteam face mişto la greu), cum mai trimitea câte una o întrebare: ” Nu îmi place cum sărută, ce fac?” şi tanti psiholog se apuca să-i spună că trebuie să aveţi o discuţie serioasă, în care să-i spui ceea ce te nemulţumeşte şi să-i spui ce-ţi place şi poate în timp lucrurile or să fie mai bine. Bull-shit! La mine dacă nu pupă bine, mă dezumflu instantaneu şi nu-mi mai aduce pasiunea aia, cheful ăla înapoi, nici cu slujbe. E ca şi cum ţi-ai pus piatra peste cavou de unul singur şi ai rămas acolo , în întuneric, pupând himerele, în timp ce eu, dacă ţin la tine, mă strofoc din toata imaginaţia mea  să vizualizez cum ar trebui să descurga un sărut cu tine  ca să-mi ridice părul pe mâini şi să mă furnice pe coloană şi să mi se înmoaie picioarele. De-aia sfatul meu e că dacă nu pupă bine gagicul, dar nici nu e deschis la schimbări , lasă-l la una care are răbdare  să-l înveţe sau căreia poate-i place , că mortul nu se mai întoarce  de la groapă. Cum era vorba aia, când stai cu unul mai mic ca tine,  „ţi-ai luat copil să-l creşti”. Mnoh ceva de genul.

De multe ori, dacă îi zici, rişti să  îi dai o lovitură de graţie în orgoliu. Da, nu sună bine să vină să-ţi zică cineva că nu pupi bine, all of a sudden, când tu ai impresia că pupi bine.  E ca şi cum i-ai zice că nu fute bine, ceea ce-i şi posibil să fie adevărat dacă stai bine să te gândeşti. Vorba ceea, dacă pe verticală îţi bagă limba până-n esofag, pe orizontală ţi-o bagă până în trahee. Bleach! Unde să te mai turn on când tu ajungi să vrei să lupţi pentru propria-ţi supravieţuire? Orice fată merită mai mult de-atât, şi nu zic acum să luăm lipitorile şi să le izolăm de lume, ci să le lăsăm cărora le place…poate unora le place să le caute la amigdale, ceeee?! Sunt câte unii, prin feţe de bloc unde stau conectaţi vreo 10 minute şi nu mişcă UN MUŞCHI! De câte ori văd câte unii de-ăştia zic săraca sau îmi imaginez o scenă de-aia în care eu aş fi protagonista şi m-aş dezmufa de ăla şi el m-ar întreba „Ţi-o plăcut, smotocel?”  şi eu aş fi  : ” Aduce-ţi butelia de oxigen că mi-o stricat fotosinteza! „ Aţi înţeles, deci, de ce spun pas la tura asta. Sărutul este, cel puţin din punctul meu de vedere, cea mai pură manifestare a iubirii ce se înfiripă între doi oameni şi a pasiunii dintre ei, precum şi preview-ul a ceea ce urmează. Ca-n reclama aia de la Vodafone: „Prima întâlnire, mâna pe picor, a doua întâlnire mâna pe picior plus pupat, a treia întâlnire, mâna pe picior plus pupat plus…”, dacă nu te stârneşte să-l pupi cât mai des, cum să te stârnească să faci ceva mai mult, pentru că vrei tu foarte foarte tare, nu el?

Iarăşi nu înţeleg ce-i cu  mania asta a bărbaţilor care nu pupă bine de când îi spui că nu pupă bine, mai abitir pupă groaznic? Când simţi parcă un fel de disperare, care se transfigurează în gesturi, nu-n vorbe.   Ce-i aşa de amuzant să-mi explorezi toate cele dinlăuntru meu, aşa erotic? Găsesc atât de cute când un tip te poate pupa şi gingaş, gingaş, ca şi cum ai fi o floare şi i-ar fi frică să nu te strice. Ăla e bărbat, că nu se gandeşte numai la el, ci se gândeşte şi la tine, la ce-ţi place ţie. Şi-ţi lasă amprente dulci pe buze şi când te pupă dulce dulce, şi când te pupă animalic, adaptându-se armonios la ceea ce ceri tu nonverbal, în funcţie de context. Îţi place, mergeţi în acelaşi ritm, nu fugiţi unul dupaă altul şi tu rămâi în urmă, cu buza umflată. Aia e hot şi garantează sincron bun şi la alte niveluri. Atunci poţi practic să te detaşezi de clişeele pupelor din filme şi să zici că ai o bestie acasă, who does things so much better .

Kissing porn sau de ce să te mulţumeşti cu o broască, când poţi să ai kissing porn? Cum poţi să obţii kissing porn, dacă ai o broască necooperantă? Să îţi iei o broască care cooperează. Sau pe the holy master of kissing. Dacă-l prinzi.  Mhhhhhm  Asta-i părerea mea, care n-am dat încă peste broaşte cooperante. Sărutul trebuie să fie o plăcere, o artă, nu un chin. Trebuie, cum ziceam, să-l vrei tu. Să te furnice pe spate. Să zâmbeşti în mijlocul unei pupe şi să te încânte atât de mult încât să nu te poţi abţine să nu o faci mai des. Să aştepţi două săptămâni, trei săptămâni, o lună, şase, şi aşteptarea să merite, nu să te arunci pe un tip după două săptămâni de intense frământări erotice  şi aruncarea asta să-ţi stingă flacăra pasiunii ca o găleata cu apă rece, de să ajungi să regreţi că te-ai aruncat after all . Chiar şi sărutatul necesită un echilibru între doi oameni, nu unul care să se chinuie şi celălalt care să îndure. E despre sentiment, despre nebunie, şi cred că şi despre timing, să cunoşti omul cu care o faci. E un joc …şi ce joc e amuzant dacă nu te distrezi în timp ce-l joci? Iubirea şi ce are legatură cu ea ar trebui să fie orice, doar plictisitor, fad şi comun nu, de deschiderea spre iubire…ce aş mai putea să zic în plus ?

Anunțuri

18 gânduri despre “Pupă, mă, ca lumea fata!

 1. „Sărutul este, cel puţin din punctul meu de vedere, cea mai pură manifestare a iubirii ce se înfiripă între doi oameni” Eu rămân la părerea că cea mai pură manifestare a iubirii între doi oameni este comportamentul. Degeaba sărut bine dacă am un comportament în ultimul hal. Cel puţina asta e părerea mea.

 2. Da, dar daca nu pupi bine, probabil n-o sa ma turn on suficient cat sa imi pese cat de bine te comporti cu mine :)). Gen cu comportamentul ma vrajesti pana la sarut si dupa aia trebuie sa ma mentii vrajita si dupa sarut, dar daca latura pasionala nu merge, poti fi un gentleman desavarsit si relatia tot nu merge, e o sarada. Cu comportamentul mentii o relatie sanatoasa si frumoasa, cu pasiunea o tii vie 🙂

 3. Ce-mi place cum scrii 😀 Din punctul meu de vedere, sărutul ar trebui să fie un joc, să înceapă înainte de atingerea buzelor, să creeze starea aia de anticipare… Citind, mi-am adus aminte de un video cu niște miri care nu se sărutaseră niciodată până la momentul ”I do”… și a ieșit prost, prost, prost!

 4. Waw! Copilu ce descriere aproape de perfecţiune..pe relaţia nodală comport-sărut.
  Viu, pasional…?
  Lumea ori nu ştie ori doreşte prost ce a văzut(auzit) aşa că………

  Draga mea dar vai!
  Dacă o ai pe prima no ai pe a2-a. Aşa că?
  Intră şi tu în rândul visătoarelor din realitate sau virtual.
  Şi în orice caz mai ai opţiunea să te mulţumeşti cu puţin. :)))))

  Decât să-i vezi cruzimea realităţi cred că mai bine intrăm cu toţii în echipa relache a visătorilor.

 5. Că iubirea trebuie să însenineze creierul sau să-ţi împrospăteze luciditatea asta ar mai trebui adăugat. 🙂
  Dacă nu ţi s-a întâmplat asta, e semne că iubirea va acţiona şi de acum încolo asupra ta cu jumătăţi de măsură.
  Mulţi însă se salvează învăţându-se să nu simtă. Mai nimic. Şi să ia doar impulsurile. 🙂

 6. Sa stii ca tu iti dai cam multe aere de autocunoscator la mine pe blog in momentul asta . La MINE pe blog, unde daca eu vreau sa scriu, scriu despre ce vrea muschiul meu, cand vrea muschiul meu si cum vrea muschiul meu!
  Asa ca nu ma fa tu pe mine copil, doar pentru ca am un punct de vedere. Poti sa alegi sa fii de acord, sau sa nu fii de acord…Aroganta nu e necesara. Nu-i ca si cum te-am sechestrat pe postul asta, nu e ca si cum daca iti zgarie retina ta atat de matura si cunoscatoare cuvintele mele, n-ai putea sa citesti altceva, mai soft 🙂 Nu visez in real sau in virtual, eu vreau. Si ce vreau, primesc. Deci „Decât să-i vezi cruzimea realităţi cred că mai bine intrăm cu toţii în echipa relache a visătorilor.” nu-si are locul si clar n-o sa ma multumesc cu putin. Multumitul cu putin e pentru prostii care n-au avut curajul sa ceara mai mult si n-am in plan sa ajung o frustrata cu viata ratata fara sa incerc totul ca sa impiedic o asemenea cadere in dizgratie.
  Bun, acum sunt blanda. Da, ai dreptate, dar it takes two to make love, the real kind. Si e un pic in joc, ca nu te culci din prima cu cineva, iar sarutul e primul contact intim pe care-l ai cu o persoana, cum ziceam, e the preview…Si daca preview-ul nu e grozav….
  Cat despre al treilea comentariu al tau : sa zicem ca da, iubirea cam actioneaza pe mine cu jumatati de masura si m-am invatat sa nu simt. Deci, muhaha, nu te mai poti da pe deplin mai grozav ca mine! Sunt aproape cinica cu relatiile mele si partial cinismul se naste din ceea ce-am scris mai sus, in postul pe care tocmai l-ai comentat.. Nu pot sa ma prefac fericita cand nu sunt, e o risipa de energie si de timp in care as putea sa fiu fericita cu altcineva, mai bun. O sa las iubirea sa actioneze asupra mea, cand e reciproca, nu cu orice random asshole!

  • Chiar nu-ţi înţeleg supărarea.
   Cel mai mult mi-a plăcut muhaha ăla dar ai fi putu găsi cu siguranţă ceva mai soft 🙂
   Cinismul făcut la „mai bine intrăm cu toţii în echipa relaş” a fost doar o generalizare, Acum dacă tu reuşeşti să DEVII excepţie chiar n am să mă supăr. Ba dimpotrivă. Nu ţi se pare că de asta tastez pe aici.

   Mă rog, aş deveni fioros când m-aş gândi la raportul persoanelor născute(nu făcute) cu cuvântul/termenul de „copil”. În loc să fie o mândrie! este asociat cu diferite prejudecăţi-nefericite.

   Dar te iert, de data asta. Nu de alta dar încă îmi pari un copil. Frumos. :))
   Şi doar vremurile sunt de vină, cutumele samd
   Sau vrei să cred că eşti vreo babă…
   sau vreun adolescent maturizat timpuriu….
   când habarnu are de ce situaţii complexe se poate lovi?

   „O sa las iubirea sa actioneze asupra mea”?
   parcă ai vorbit de razele de soare……
   :))

   • Aww…vezi ca se poate sa vorbesti frumos? Inainte imi pareai agresiv.
    ” Copil” mi-a sunat peiorativ. E o chestie de perceptie, nu de prejudecata. Daca te uiti de sus la mine, fac urat, daca o spui frumos si sincer, my heart just glows :X
    Pai, decat sa regret ca n-am facut ceva si sa ma roada, mai bine zic ca am facut tot ce s-a putut si nu mi-a iesit. La un moment dat, te resemnezi, dar cu frustrarea mai greu. Plus de asta sunt tanara inca si inca vreau sa cuceresc lumea :)) Nu mi-a spus nimeni ca sa visezi e un lucru rau, mie mi se pare un mijloc de-a te autodepasi si de-a atinge scopuri mai marete, nu doar mediocre. Presupun ca cred ca m-am nascut pentru un asemenea scop.
    Nu sunt baba, poza de la despre este a mea, facuta asta iarna la un studio :)) Dar uneori cred ca sunt un adolescent maturizat timpuriu.Nu stiu de ce, poate pentru ca nu dansez pe bar beata moarta si nu mi-o trag cu tot orasul pentru ca asa-i cul, as we speak.
    Cat despre iubire, e intr-un fel ca razele de soare. Ma incalzesc cu ea, ma bucur de fiecare clipa, apoi trebuie sa ma invat fara ea, the hard way pentru ca shit happens. Si sa traiesc fara raze de soare e ca un post negru, pentru ca e combustibilul meu. De-aia pe cat posibil ma stapanesc sa fiu omg …pentru ca de obicei atunci the shit happens si nu vreau sa trec prin postul negru. Niciodata nu vreau.
    Aww,,,multumesc…ma uit si tot cute mi se pare ce-ai zis, partea cu copilul frumos…:X

 7. Legat de cuceritul lumii, pe ei i-ai intrebat?
  :))
  Nu de alta dar in dragoste nu poti placa/seduce pe cineva decat cu o gentilete aparte, cu multa iertare, cu un set bogat de mangaieri(…)plus o glanda perfecta a alegerii care sa aibe capacitatea de a nu dilua nimic nimica in timp….asa cum fac connationalii si vecinii nostri.
  :))))

  • „Ooo da, pisi, bineinteles ca vreau sa cucerim lumea…Sunt atat de inteligent, omg, ar fi o ofensa…” Apoi dintr-o data when shit got serious, o luau la sanatoasa, fara sa ma anunte. Sedusul sedus, mangaierea mangaiere, dar cum ziceam, fara planuri ca la planuri nu le mai merge . Habar n-ai la ce ma gandeam cand am citit „glanda perfecta a alegerii” , dar intr-un fel am inteles ce-ai vrut sa zici. Gentileturi, iertari, dar uneori mai ai nevoie si de certitudini.
   De unde pana unde conationalii si vecinii nostrii? Sunt romanii atat de cazuri pierdute? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s