„Cele mai frumoase fete, care o ard în cele mai de fiță cluburi și frâng inimile băieților cu bani”

V-am rupt suflețelul, așa-i?

Am citit asta într-un articol legat de unele fete dintr-un anume oraș care se laudă că sunt cele mai cele din acest oraș, de nu s-au mai văzut si nu s-au mai auzit. Da, chiar nu le-am văzut și nu le-am auzit. Dar hai, o fi, că nu o ard pe-acolo, să văd și să cunosc . Nici nu aspir.  Sunt și eu un naiv cititor, eu îngurgitez și gânguresc după, fericită să știu că tot ce zboară se mănâncă. Să o punem așa. De ce? Pentru că fătucile astea sunt exemplele viitorului și pentru unele dintre ele, mai slabe de înger, astea sunt niște target-uri. Aspirantele alea care merg în club și se cocoță pe tocuri de 12 și își transformă fața într-o mască de airbrush, ochii și-i îmbracă în negru, încearcă să își acopere cu rochițele scurte, elastice și scumpe vulnerabilitatea și singurătatea și se proptesc de bar, așteptând să vină Făt-Frumos să le ducă cu Ferrari-ul într-un penthouse cu vedere la o panorama de-ți taie respirația, cu patru balcoane, cearceafuri de bumbac egiptean și nenumărate posibilități. Ele vor să fie sufletul petrecerii.

Când am citit fragmentul ăsta, mi-a luat câteva secunde să îmi adun fața de pe jos și apoi să articulez cei 43 de mușchi necesari să râd copios. De ce ? Pentru ca e la mintea cocoșului că fetele astea cu descrierile lor penale  nu sunt fetele care ar trebui admirate, ci doar…folosite, cred. Că până la urmă sunt de admirat? Cine sunt ele? Sunt niște dudui care nu știu mai bine decât să depindă întotdeauna de o persoană, de o imagine, de o aparență. Fete cărora le palpitează cordul când se văd într-un articol de presă online, crăcănate pe-un pat, în chiloți și sutien , cu boticul de rățușcă și o față care sub povara machiajului este cu mult peste vârsta care figurează în buletin.  Dar nu știm noi că ele o ard în club. Da, măi, da, o ard în cluburile alea mai și mai mari. Acolo, să vâneze milionarii mioritici sau din afara plaiurilor, jucători de tenis de mâna a 150-a, fotbaliști de la Cupa Satelor, stăpâni de PF-uri, arabi care le promit marea cu sarea și cerul cu degetul. Stau picior peste picior, reci, inabordabile, toate negre pe la ochi, da de le pică prințul. Beau până se fac muci, dar la sfârșitul zilei are cine să le ducă acasă. Sigur, dacă nu Făt- Frumos, vreun chelner le-o duce până într-o scară de bloc. Fetele astea dezvoltă relații cu staff-ul de fițe, dacă numai acolo o ard.

Dar să fie oare totul atât de roz? Nu cred. Am auzit doua tipe povestind despre una dintre ele, cum că nu era întotdeauna prințesa cluburilor, ci din contră. Fusese urâtă, grasă și o ardea prin cluburi că o ardea și ea, că unde să meargă să danseze? Singurul lucru care o diferenția de restul lumii erau banii lui tăticu, cum se întâmplă întotdeauna. Poți să fi un orc, verde, cu mulți negi si un miros respingător că banii lui tăticul tot n-o să te lase vreodată singur. Întotdeauna o sa ai prieteni atâta timp cât există banii lui tăticu. Când le auzeam cârcotind, că uite tuu, că asta o fost urâtă și grasăăă…atââât de grasă că grăsimea însăși se înfiora îmi stârnea un sentiment revoltător în stomac. Ok, alea cu tenismenii lor locul 156 în lume, asta fac: se duc, își găsesc un om cu banii, se culcă satisfăcător de bine cu el, cât să obțină haine, parfumuri scumpe, eventual o mașină și dacă sunt abile, chiar și un apartament pe numele lor într-o zonă mai selectă așa, apoi când le expiră programul (cause good things never last forever) sunt aruncate din nou în iureșul căutării de trântori cu bani, să le satisfacă nevoile. Sunt ca într-un fel de simbioză, nu pot trăi unul fără altul. Sunt și oameni din ăștia care n-au nevoie de dragă dragă dacă au Gucci și Armani si se duc în cele mai de fiță cluburi, numai ca să își găseasca un element plăcut vizual și frumos mirositor ca să îi întrețină o perioadă de timp. It’s a sort of fair trade.  Poate nu are tăticu lor bani și vin din medii modeste, dar gagicile astea care-și oferă serviciile pe multi bani (if you know what I mean) reușesc cumva să răzbată, dacă le-o dat cineva frumusețe și numai un pic de wit. Asta fac ele și sunt dispusă să le respect pentru ceea ce fac, pentru că nu o fac la mine în cap. Dar pentru duduia în cauză simțeam milă. De ce? Pentru că dintr-o dată, topul acela nu mai era un clasament, ci era o cursă. Ele nu mai erau fetele frumoase care fură inima bărbaților prin cluburi de fițe, ci erau frânturi un adevăr trist risipit în spatele fiecărei poze în care se afișa un zâmbet sfidător sau vreo poziție intimidantă.

Și mă gândeam…se merită să fii adulată de oameni care de îndată ce nu mai ești de fiță, te aruncă cât colo? Se merită toată aparența asta cumpărată de banii lui tăticu și rezolvată de bisturiul unui chirurg, când tu acasă, în intimitatea ta, ești la fel de singură și în același întuneric? Să fie oare câteva secunde de sclipire a luminilor colorate în club the ultimite sofistication, sau e doar moftul unor dudui care nu se simt gratulate pana nu apar într-un top penal dintr-un ziar pe care nu-l citește nimeni?

Cine le face pe ele ele și oare de ce le admiră? De fiecare dată când o să mai aud de vreun top de-ăsta, o să mă întreb dacă o poză aproape dezbrăcată pe un pat, apărută într-un ziar de duzină, îți cumpără demnitatea când dormi de una singura în patul tău de-acasă.

Anunțuri

3 gânduri despre “„Cele mai frumoase fete, care o ard în cele mai de fiță cluburi și frâng inimile băieților cu bani”

  1. Eu unul nu aș putea să stau nici 5 minute în prezența un astfel de dudui. Când vine câte una dasta la magazin mă întreb oare cum se suportă să fie ca un parazit. Doar să trăiască pe spatele altora. Cred că vorba lui Badea ”n-a produs una de-un leu” toată viața ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s