When in doubt: keep it in your pants

No strings attached..

Sunt într-o relație de un an și aproape jumătate și inevitabil, din locul în care stau acum am avut de-a face cu tot felul de tipuri de…bărbați. Unul din cei despre care am chef sa vorbesc acum este unul privilegiat, acela al bărbatului care cannot keep it in his pants.

Să spunem că ești o fată care înainte să fie într-o relație serioasă, tânjeai la cineva care să te iubească și pe tine ca și pe altele. În cel mai nevinovat și ne-îmi-plâng-de-milă ton. Îți doreai hot, sexy, aprecierea cuiva de sex masculin, sau a mai mulți. Mergeai pe club arătând fabulos, dar la sfârșitul serii nu se închega nimic concret, căci odată ieșită din local, erai precum Cenușăreasa, varianta care nu și-a pierdut papucul sau demnitatea ca să o găsească prințul mai târziu. Ideea e că vorbeai cu mulți, glumițele alea nevinovate născute din plictiseală. Multe decizii greșite, însă, se iau sub impulsul plictiselii. Apoi cunoști this guy și this guy îți schimbă un pic perspectiva asupra lumii, te face să o vezi în culori mai vii. Dintr-o dată, îți vezi viitorul cu this guy, chiar dacă dintr-un motiv sau altul poate nu e întotdeauna lângă tine să te țină de mânuță și să stea numai bot în bot cu tine, cum ar fi ideal cică.

Dar nu pentru toți. Cum în orice poveste există antagonistul, și în povestea noastră there is that guy. Toți îl cunoaștem. E acela care face glume inappropriate indiferent dacă este beat sau treaz. Ăla care se dă bine pe lângă toate femeile din jurul lui și în momentul în care prinde prilejul să și-o pună, nu se gândește de două ori. Nu în ultimul rând, e vânătorul: cu cât ești mai misterioasă, cu atît vrea să te spargă mai cu poftă, ca să își dovedească lui că toate suntem la fel. Că la urma urmei toate suntem la fel, da? Poți să ai un prieten, dar la sfârșitul zilei, dacă alt băiat știu cum să ne ia, toate cădem ca o clădire dinamitată. Fără obligații, dooh!

Cel puțin eu așa am înțeles dintr-o discuție dintre doi colegi de-ai mei. La momentul respectiv m-a tulburat, acum mă lasă scârbită, în cel mai BUN caz.  Pentru că multe reprezentante ale sexului frumos e curve slabe, toate suntem curve slabe, toate trebuie să fim tratate ca niște curve slabe. Dar comportamentul unui individ de genul ăsta e perfect normal. Pentru unul ca el, să vadă o sală plină de femei ca pe o mare de….posibilități deschise oricând pentru joacă este foarte agreabil, dacă știi doar cum să acționezi poarta de acces. Toate avem un cod: îl deschizi, ajungi în țara minunilor adolescenților de 15 ani cu hormoni fierbând în ei. Chiar dacă ai aproape dublul vârstei respective, dacă înțelegi la ce mă refer.

Și cea mai drăguță chestie este faptul că prădătorul ăsta nu se activează decât atunci când respectiva este cuplată, evident, pentru că dacă cineva e abonat la acea gaură, probabil gaura aia este mai interesantă decât marea de găuri, care e acolo cu scop ilustrativ, să îți scazi ochii, pentru zile negre. Deci hai să o sictirim pe respectiva gaură până la limita lipsei de respect față de relația ei sau de ea, pentru că știi tu că o să-i crape firewall-ul. Oricum ar fi relația, e o relație, trebuie să o respecți, că nu are acolo o ștampilă pe care să scrie că e liber să cotropești. E într-un fel ca atunci când te duci la mare, dar nu ești obligat automat să intri în apă, ci doar contempli mișcarea apelor de la mal. Sau a fundurilor în pantaloni. Când ești singură nu mai ești interesantă, e ca și cum gaura ta este defectuoasă, pentru că a eșuat în a-și îndeplini scopul suprem, acela de a-și pune dopul.

Înțeleg, sincer, că e în natura noastră, a oamenilor, să avem o aplecare spre lucrurile care nu ne sunt permise, dar cât de departe mergi cu glumițele nevinovate în cazul unei femei care în mod clar este implicată într-o relație cu un alt individ? Dacă iubirea a murit, atunci eu sunt din nou excepția de la regulă, cea care chiar iubește din alegere, nu din obligație, din corvoadă? Oare toate relațiile astea sunt poveri, toți odată ce intrăm în relații ne transformăm în niște cai de bătaie? Sărăcuții de noi, semnăm certificate de căsătorie care semnifică de fapt sentințe la moarte, că ești obligat să faci asta, că ești presat, că femeia… Noi femeile, sămânța tuturor problemelor din lume, nu-i așa? Ia mai lasă-mă. Eu nu înțeleg ipocrizia asta, de-a crede că ești mai presus de tipare doar pentru că ești unul care nu poate să și-o țină în pantaloni nici când ar fi cazul. Ești în sine un tipar, tiparul moșului libidinos de peste treizeci de ani.

Poate suntem considerate și răsconsiderate sexul slab, dar la sfârșitul zilei sunt femei care nu se gândesc cu vaginul lor. Femei care încă se mai gândesc că dacă calcă strâmb o să fie murdar și omul de lângă ele, cel care le strânge în brațe și le adună lacrimile de pe obraz și le văd ciufulite, fără machiaj și fără aparențe, nu merită așa ceva. Pentru că omul ăla e acolo pentru ele când e greu, nu vânătorul de găuri care te place doar când ești incitantă.

Oricât ne-am amăgi că fără obligații este cea mai bună chestie, tot cea mai bună chestie e ca dimineața să te trezești lângă bărbatul pe care-l iubești și el să vină să te sărute și să te îmbrățișeze cald și să mai amâne alarma zece minute, numai ca să te țină în brațe un pic mai mult. Și nu trebuie să fii familist, sau leneș sau neatras de lucrurile din sfera lui mixed signals ca să îți dorești la un moment dat în viața ta ceva care nu se mai duce, cum s-au dus celalate, pe cineva care nu mai pleacă, nu te mai rănește, ci stă lângă tine din alegere, din iubire.

Dar filtrul meu e messed up, să ascultăm de cinicii care ne spun că cheia succesului în viață e manipularea cu succes a partenerului înspre căsătorie, bunăstare, eventual câțiva moștenitori și terrible sex.  E o regulă, toți o să ajungem acolo, suntem doomed. Măcar mai lăsați-mă să îmi trăiesc amăgirea până la capăt. Promit că o să o fac intens.

Anunțuri

2 gânduri despre “When in doubt: keep it in your pants

  1. bullshit…adica el nu poate sa si-o tina in pantaloni,si eu nici nu am voie sa vorbesc cu altii…..de-aici incolo o sa ma port exact ca el…ii voi plati cu aceeasi moneda…ce relatie,aia e relatie?!poate are o relatie cu alta nu cu mine…eu n-am fost suficient de bina pt el ziua…el de ce ar fi suficient de bun pt mine noaptea…cand o sa ma respecte si el,atunci il voi respecta si eu…..adica barbatii au voie si dreptul sa si-o bage pe unde apuca,non-stop,iar femeia daca si-o trage odata(din ciuda si razbunare) e curva????? „ochi pt ochi si dinte pt dinte”…astia merita castrati si dupa aia respectati…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s