Un gând

Cele mai faine petreceri sunt cele în care sărbătorești ceva. Genul acela de petreceri pentru care muncești până îți ies ochii din cap, pentru care plângi de nervi și până la care speri că nu o să ajungi cu zile. Dar ajungi. Și când ajungi, nu există nici cea mai mică șansă să stai pe canapea, nici măcar până îți ajunge cocktail-ul  comandat.

Tu nu vii în club de plictiseală, că doar de ce-ai sta acasă, vii în club să rock it. Degeaba ai mers în club încercând să uiți de greul care urmează; tequilla pe care ai băut-o atunci e fix apă de ploaie față de tequilla pe care o să o beau eu când o să intru pe ringul de dans, imediat ce totul s-a terminat. Nu e dezmăț, e un marș al victoriei. De data asta, nu mai contează cât de pisi ești și dacă ești suficient de pisi ca să te bage cineva în seamă. În seara asta nu mai contează nimeni altcineva, contezi doar tu. Ai reușit și petrecem până dimineața doar ca să dovedim asta.

Asta e pentru cei care la sfârșit dau cărțile pe o noapte de dans nebun. De ar fi ritmurile astea pe club, tocurile pe ringul de dans ar fi o risipă și o corvoadă. Poate or să fie. În momentele astea regret că nu cunosc niște proprietari de locații. S-ar putea să cunosc un DJ sau doi…Mhm…

Banchetul nu se dă în haine de gală în care abia te poți mișca. Banchetul se dă cu haine atât de transpirate la patru dimineața încât oamenii de afară vor crede că au pornit țâșnitorile de incendiu înăuntru.

Soon. Soon.

Anunțuri

Un gând despre “Un gând

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s