Provocarea lui Creve

1. Ce te face fericit?
Să fac într-o zi toate consecutivele bine şi să mă duc acasă simţind că am realizat ceva în ziua respectivă. Cititul. Să mă trezesc dimineaţa lângă my loved one şi să nu pornesc laptopul zile întregi pentru nimic pentru că el e acolo. Cadourile neaşteptate. Cumpărăturile în ziua în care mi-a intrat bursa. Aprecierea persoanelor de la care nu mă aştept.
2. Când a fost ultima dată când ai râs până te-au durut obrajii?
Sincer, nu mai ştiu. Râd de râsul lui my loved one care râde de ceva chestie spontană pe care o spun fără să îmi dau seama. Câteodată râd de la chestii total aleatorii timp de jumatate de oră, până îmi dau lacrimile.
3. Dacă ai avea ocazia să alegi o superputere care ar fi aceia?

Să învăţ orice limbă străină şi să pot să le vorbesc pe toate la fel de bine.
4. Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodată? Dar cel mai frumos pe care l-ai oferit vreodată?
Când mi-au luat ai mei primele şase volume din Harry Potter, deşi nu mi le doream expres şi nici nu am menţionat că mi le-aş dori. A fost un Crăciun cu multe pagini atunci. Cât despre cel mai frumos cadou pe care l-am oferit… Nu ştiu dacă e vreun cadou pe care-l judec la superlativ. Fiecare cadou depinde de fiecare persoană- În general prefer să iau lucruri cu semnificaţie, nu lucruri care costă mult. Cel mai valoros lucru e reacţia omului, fericit că a primit ceva nou.
5. Cum te-ai descrie unei persoane nevăzătoare?
Păr castaniu. Şolduri late. Bubble butt. Râd mult. Vorbesc mult. Îmi place să povestesc şi să ascult poveştile celor din jur. Sunt ca săgeata, intru direct în a cincea înainte să îmi dau seama de consecinţe şi swoosh înainte. Am suişuri şi coborîşuri, ca restul oamenilor.
6. Dacă ar trebui să renunți la ceva important din viața ta, la ce ai renunța?
Deja am renunţat la desen şi cântat. La clasa de bio-chimie pentru cea de filo, la Medicină pentru Litere.
7. Peste ce defecte ale partenerului crezi că nu ai putea trece niciodată?
Dacă ar fi cicălitor şi nu mi-ar da libertatea să fac ce trebuie să fac eu, individual, cu viaţa mea. Poate nici peste posesivitate.
8. Dacă ai avea posibilitatea să îți îndeplinești cele mai mari 5 dorințe, care ar fi acelea?
 Să îmi dau seama ce vreau să fac cu viaţa mea şi să acţionez în conformitate. Dacă mi-e să fiu interpretă, să îmi fac treaba profesionist şi cu plăcere. O casă luminoasă, spaţioasă, cu un loc de grădină, să îmi pun răsaduri. Să am bani suficienţi cât să evadez o lună pe an într-un loc nou. Şiii să am un corp frumos şi sănătos, dar să pot mânca păcătos din când în când.
9. Cum te vezi atunci când vei ieși la pensie?
Doi, trei copii, eventual unul, doi nepoţi. Cu o mână de prieteni în breasla din care fac parte, cu care încă să mă adun de aniversări şi în weekend-uri la o poveste. Alături de un om cu care deja să fii sărbătorit 30 de ani de căsnicie, dar care încă să mă iubească ca în prima zi şi să aibă grijă de mine tot aşa. Cu o casă frumoasă, unde să îţi fie drag să vii, că întotdeauna este mâncare bună şi plăcinte calde.
10. Atunci când ai un moment mai delicat în viață, la cine apelezi?
Ai mei şi my loved one. Uneori mai ajută şi prietenii apropiaţi, dar de multe ori nu e atât de grav încât să ajungă până la ei.
11. Care este cea mai mare gafă pe care ai făcut-o vreodată?
La o masă cu şeful mamei, am spus foarte încântată de mine că uneori mă pune mama să răspund la telefonul fix şi să spun oricărui potenţial pacient (mama este asistent veterinar) că mama nu e acasă, deşi în mod clar e. Nu pot uita privirea mamei şi amuzamentul şefului ei. Aveam vreo nouă ani atunci.
Nu mai am atâţia comentatori câţi aveam deodată, deci din păcate telefonul fără fir se termină cu mine. Mulţumesc, creve, pentru provocare şi bine ai revenit online!

Publicat de

Georgiana

I love books and thinking too much!

2 gânduri despre „Provocarea lui Creve”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s